Tapahtumakalenteri

Retkikalenteri

Noviisiretki Jurmoon (12.-14.1.2018)

Lähde mukaan Jurmoon tutustumaan lintuaseman toimintaan ja oppimaan lintuaseman saloja. Talvi on hieno aika tehdä lintuhavaintoja saaressa, jossa lintukanta on aina selvästi erilainen kuin mantereella. Retkelle lähteäksesi tarvitset normaalit lintujen määritystaidot, kiikarin ja kaukoputken sekä…

Lintukävely Ruissalossa (20.1.2018)

Lähde mukaan perinteiselle Ruissalon lintukävelylle TLY:n oppaiden kera. Lähdemme kasvitieteellisen puutarhan parkkipaikalta tutustumaan talviseen lintumaailmaan! Mahdollisuus tavata esimerkiksi urpiaisia, nokkavarpusia tai vaikka joku pöllö. Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.

Pihabongaus Ruissalossa (27.1.2018)

Osallistu pihabongaukseen kasvitieteellisen puutarhan yleisöbongauksessa. Löydetään yhdessä talviruokintojen lintulajit! Jos sää sallii, yritetään samalla järjestää rengastusta, johon paikalla olijat voivat tutustua. Oppaita paikalla ainakin klo 11-13. Ilmoittautumista ei tarvita.

Lintukävely Ruissalossa (17.2.2018)

Kevät alkaa pian häämöttää ja silloin alkaa kevätmuuton aika. Tule mukaan perinteiselle lintukävelylle aavistamaan kevään alku lintumaailmassa. Joko muuttoa on havaittavissa? Mukana opastamassa TLY:n retkioppaat.

Pöllöretki Ruissalossa (23.2.2018)

Tule mukaan pöllöretkelle Ruissaloon! Pöllöt ovat nyt aktiivisimmillaan, on hyvä mahdollisuus kuulla pöllön huhuilevan pimenevässä metsässä, mikä voisi olla sen jännittävämpää? Mukana pöllöjä tunnistamassa TLY:n oppaat. Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.

Pöllöretki Raasinkorven suuntaan (16.-17.3.2018)

Lähde mukaan pöllöretkelle Raasinkorven suuntaan. Retkellä on mahdollisuus kuulla useaa eri pöllölajia, nyt pöllöt ovat aktiivisimmillaan. Kuljemme linja-autolla ja pysähtelemme pöllöpaikoille havainnoimaan eri pöllölajeja, mukaan lämpimät vaatteet, talvella paikallaan ollessa tulee nopeasti kylmä.…

Lintukävely Ruissalossa (17.3.2018)

Tule mukaan perinteiselle lintukävelylle seuraamaan kevään saapumista! Muuton alku on aina henoa aikaa, kevät on tulollaan. Mukana lintuja tunnistamassa TLY:n oppaat. Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.

Lintukävely Ruissalossa (14.4.2018)

Lähde mukaan tutustumaan kevätmuuton hurmaan, huhtikuu on vuoden hienointa aikaa lintumaailmassa! Mukaan saa tulla ilmoittautumatta, retki on ilmainen. Mukana TLY:oppaat opastamassa lintujen saloihin.